Tilbud

SQ&SN Bumper Plate Vægtskive (25 kg) i sort. Udstyr til styrketræning, vægtløftning og crossfit træning

Disse SQ&SN Bumper Plate Vægtskiver er designet til at kunne holde til daglig træning og er ideelle til vægtløftning, styrketræning og crossfit træning. Med vægtskiverne kan du træne effektivt og samtidig passe godt på træningsudstyret samt gulvet. Vægtskiverne er lavet af et stødabsorberende materiale, der er robust og holdbart. Det gør dem yderst velegnet til at modstå daglig træning hver eneste dag. Vægtskiverne er 25 kg og kommer i det klassiske sorte design.

SQ&SN Bumper Plate Vægtskive (25 kg) i sort. Udstyr til styrketræning, vægtløftning og crossfit træning
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SQ&SN
EAN: 5714434147037
Varenummer (SKU): 9036600563770296 Kategorier: ,

SQ&SN Bumper Plate Vægtskive (25 kg) i sort. Udstyr til styrketræning, vægtløftning og crossfit træning

Hvis du træner seriøst og har brug for en SQ&SN, SQ&SN Bumper Plate Vægtskive (25 kg) i sort. Udstyr til styrketræning, vægtløftning og crossfit træning vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe SQ&SN Bumper Plate Vægtskive (25 kg) i sort. Udstyr til styrketræning, vægtløftning og crossfit træning fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en SQ&SN, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

SQ&SN Bumper Plate Vægtskive (25 kg) i sort. Udstyr til styrketræning, vægtløftning og crossfit træning til brug derhjemme

SQ&SN er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

SQ&SN Bumper Plate Vægtskive (25 kg) i sort. Udstyr til styrketræning, vægtløftning og crossfit træning har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434147037