Tilbud

Odin Vægtskive m. Håndtag 20kg (1 stk)

Odin Vægtskive m. Håndtag 20kg er en kvalitetsvægtskive konstrueret med et håndtag. Dette gør det nemmere at flytte og montere på vægtstænger. Denne vægtskive er fremstillet af holdbar stål og har et kraftigt lag gummibelægning, som gør det behageligt at bruge. Odin Vægtskive m. Håndtag 20kg er ideel til almindelige styrkeøvelser og tilføjelse af vægt til øvelser. Med dette tilbud får du 1 stk vægtskive med håndtag og et vægt på 20 kg. Gør din træning lettere og mere effektiv med dette Odin Vægtskive m. Håndtag 20kg.

Odin Vægtskive m. Håndtag 20kg (1 stk)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237005060
Varenummer (SKU): 7105600194120843 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Vægtskive m. Håndtag 20kg (1 stk)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Vægtskive m. Håndtag 20kg (1 stk) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Vægtskive m. Håndtag 20kg (1 stk) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Vægtskive m. Håndtag 20kg (1 stk) til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Vægtskive m. Håndtag 20kg (1 stk) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237005060