Tilbud

Odin Vægtskive m. Håndtag 2,5kg (1 stk)

Høj modstandsdygtighed og giver et godt greb, så der er mindre risiko for at skive falde og skade gulvet. Med denne vægtskive kan du få maksimal styrkeudvikling i dine arme og skuldre. Få Odin Vægtskive m. Håndtag 2,5kg i dag og oplev den store forskel det gør for dit træningsprogram.

Odin Vægtskive m. Håndtag 2,5kg (1 stk)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237005022
Varenummer (SKU): 7105602088575922 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Vægtskive m. Håndtag 2,5kg (1 stk)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Vægtskive m. Håndtag 2,5kg (1 stk) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Vægtskive m. Håndtag 2,5kg (1 stk) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Vægtskive m. Håndtag 2,5kg (1 stk) til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Vægtskive m. Håndtag 2,5kg (1 stk) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237005022