Crossmaxx ELITE Fractional Vægtskive 1,0 kg Green

Black, Blue, Red, Green og Silver. Vægtskiverne er perfekt til træning, hvor du ønsker at skifte vægt let og hurtigt, da du selv kan bestemme hvilken vægt, der skal bruges. De unikke vægtskiver er designet med en indvendig kontur, der gør det muligt at koble flere skiver sammen. Crossmaxx ELITE Fractional Vægtskive 1,0 kg Green giver dig mulighed for at tilføje én kilo vægt til træningen. Fractional-vægtskiverne kan kombineres, så du kan tilpasse vægten efter behov. Vægtskiverne er lavet af robust stål og har et lag af pvc-belægning, som gør dem modstandsdygtige overfor slid. Disse vægtskiver er ideelle til at målrette din træning og sikre, at du får mest muligt ud af din træning.

Crossmaxx ELITE Fractional Vægtskive 1,0 kg Green
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Crossmaxx
EAN: 7430436838893
Varenummer (SKU): 9036600363801507 Kategori:

Crossmaxx ELITE Fractional Vægtskive 1,0 kg Green

Hvis du træner seriøst og har brug for en Crossmaxx, Crossmaxx ELITE Fractional Vægtskive 1,0 kg Green vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Crossmaxx ELITE Fractional Vægtskive 1,0 kg Green fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Crossmaxx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Crossmaxx ELITE Fractional Vægtskive 1,0 kg Green til brug derhjemme

Crossmaxx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Crossmaxx ELITE Fractional Vægtskive 1,0 kg Green har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

7430436838893