Tilbud

Titan Life Rubber Bumper Plate 20 kg Vægtskive

Titan Life Rubber Bumper Plate 20 kg Vægtskive er et professionelt vægtskive, der er lavet af en stærk gummi, som er testet og klarer op til 6000 slags. Det er godt til både vægtløftning og funktionstræning. Vægtskiven passer til alle de olympiske stænger og har en hullediameter på 50,4 mm. Det har en meget holdbar konstruktion, der er designet til at modstå de mest krævende træningsprogrammer. Denne robuste vægtskive er det perfekte valg til alle dem, der ønsker at opnå det bedste resultat, når det kommer til træning og vægtløftning.

Titan Life Rubber Bumper Plate 20 kg Vægtskive
4.5
Titan Life Rubber Bumper Plate 20 Kg
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Titan Fitness
EAN: 5701000019171
Varenummer (SKU): 7105602088547704 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Titan Fitness´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Titan Life Rubber Bumper Plate 20 kg Vægtskive

Hvis du træner seriøst og har brug for en Titan Fitness, Titan Life Rubber Bumper Plate 20 kg Vægtskive vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Titan Life Rubber Bumper Plate 20 kg Vægtskive fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Titan Fitness, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Titan Life Rubber Bumper Plate 20 kg Vægtskive til brug derhjemme

Titan Fitness er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Titan Life Rubber Bumper Plate 20 kg Vægtskive har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Titan Fitness

EAN

5701000019171