SQ&SN Bodypump vægtskive 2,5 kg

SQ&SN Bodypump vægtskiver er lavet af højkvalitets sort gummi og er ideelle til træning i hold, personlig træning, funktionel træning eller i et hjemmegym. De er 2,5 kg tung og har huller med en diameter på 30 mm som passer perfekt til de fleste vægtskyder. De giver dig mulighed for at øge din styrke og udholdenhed, uanset hvilken træningsform du vælger. Nyt dit hjemmegym op med en SQ&SN Bodypump vægtskive og oplev glæden ved effektiv træning!

SQ&SN Bodypump vægtskive 2,5 kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SQ&SN
EAN: 5714434154721
Varenummer (SKU): 9036601970962136 Kategori:

SQ&SN Bodypump vægtskive 2,5 kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en SQ&SN, SQ&SN Bodypump vægtskive 2,5 kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe SQ&SN Bodypump vægtskive 2,5 kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en SQ&SN, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

SQ&SN Bodypump vægtskive 2,5 kg til brug derhjemme

SQ&SN er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

SQ&SN Bodypump vægtskive 2,5 kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434154721