Crossmaxx kalibreret vægtskive 10 kg i støbejern til styrkeløft – grøn

Er udstyret med et mørnt håndtag, som giver en god og sikker håndtering af vægtskiverne, og forøger stabiliteten og ensartetheden. Med et hårdt støbejerns design er Crossmaxx Kalibreret Styrkeløft Vægtskiver ideelle til en professionel træningsoplevelse. Disse vægtskiver er nemme at rengøre, og kommer i en grøn farve, som giver et moderne udseende. Med en kapacitet på 10 kg er Crossmaxx Kalibreret Styrkeløft Vægtskiver det perfekte valg til dig, som ønsker en professionel træningsoplevelse.

Crossmaxx kalibreret vægtskive 10 kg i støbejern til styrkeløft - grøn
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Crossmaxx
EAN: 5714434164416
Varenummer (SKU): 9036601424607959 Kategori:

Crossmaxx kalibreret vægtskive 10 kg i støbejern til styrkeløft – grøn

Hvis du træner seriøst og har brug for en Crossmaxx, Crossmaxx kalibreret vægtskive 10 kg i støbejern til styrkeløft – grøn vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Crossmaxx kalibreret vægtskive 10 kg i støbejern til styrkeløft – grøn fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Crossmaxx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Crossmaxx kalibreret vægtskive 10 kg i støbejern til styrkeløft – grøn til brug derhjemme

Crossmaxx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Crossmaxx kalibreret vægtskive 10 kg i støbejern til styrkeløft – grøn har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434164416