Tilbud

Odin PRO TPU OL Vægtskive 15kg

Denne professionelle vægtskive fra Odin PRO er den perfekte løsning til at justere vægten på ens vægtstang. Skiven er dækket med en slidstærk TPU-belægning og har en kapacitet på 15 kg, hvilket gør den velegnet til både privat og professionel brug. Den robuste overflade gør det let at fastholde og justere vægten, og gør den samtidig til et smukt syn.

Odin PRO TPU OL Vægtskive 15kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237009860
Varenummer (SKU): 7105600194079586 Kategorier: , , ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin PRO TPU OL Vægtskive 15kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin PRO TPU OL Vægtskive 15kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin PRO TPU OL Vægtskive 15kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin PRO TPU OL Vægtskive 15kg til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin PRO TPU OL Vægtskive 15kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237009860