Tilbud

Odin PRO TPU OL Vægtskive 2,5kg

Denne professionelle Odin PRO TPU OL-vægtskive 2,5kg gør det muligt at opnå det perfekte træningsresultat. Overfladen er dækket med en holdbar TPU-belægning, som giver en kraftig og slidstærk overflade. Det justerbare design gør det nemt at tilpasse vægten og opnå den perfekte træningssession. Odin PRO TPU OL-vægtskive 2,5 kg er det perfekte valg til både professionelle og private brugere.

Odin PRO TPU OL Vægtskive 2,5kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237009839
Varenummer (SKU): 7105600194121864 Kategorier: , , ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin PRO TPU OL Vægtskive 2,5kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin PRO TPU OL Vægtskive 2,5kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin PRO TPU OL Vægtskive 2,5kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin PRO TPU OL Vægtskive 2,5kg til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin PRO TPU OL Vægtskive 2,5kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237009839