SQ&SN Bodypump vægtskive 5 kg

SQ&SN Bodypump vægtskiver er det ideelle valg til professionel træning. De er belagt med sort gummi i høj kvalitet for maksimal komfort og støtte. Hullerne i skiverne har en diameter på 30 mm, som gør det nemt at skifte og bytte vægtskiverne, så du kan skræddersy din træning. De er perfekte til træning i fitnesscentret i holdtræning, personlig træning, funktionel træning eller hjemme i ens eget homegym. SQ&SN Bodypump vægtskiver giver dig muligheden for at præstere optimalt og nå dine mål.

SQ&SN Bodypump vægtskive 5 kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SQ&SN
EAN: 5714434154738
Varenummer (SKU): 9036600416261642 Kategori:

SQ&SN Bodypump vægtskive 5 kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en SQ&SN, SQ&SN Bodypump vægtskive 5 kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe SQ&SN Bodypump vægtskive 5 kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en SQ&SN, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

SQ&SN Bodypump vægtskive 5 kg til brug derhjemme

SQ&SN er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

SQ&SN Bodypump vægtskive 5 kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

SQ&SN

EAN

5714434154738