Tilbud

SQ&SN PU vægtskive (25 kg) med håndtag. Ærmediameter 50 mm. Slidstærk og holdbar – perfekt til crossfit og funktionel træning.

SQ&SN PU-vægtskive er lavet af polyurethan og er derfor utrolig slidstærk og glat. Med en håndtag i midten, er det nemt at få et fast greb om skiven, når du træner. Den vejer 25 kg og er en professionel vægtski, der er velegnet til både træning og konkurrencer. Den hjælper dig med at forbedre din styrke og kondition samtidig med at den er let at flytte og opbevare.

SQ&SN PU Vægtskive 25 kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SQ&SN
EAN: 5714434123451
Varenummer (SKU): 9036600164770375 Kategorier: ,

SQ&SN PU vægtskive (25 kg) med håndtag. Ærmediameter 50 mm. Slidstærk og holdbar – perfekt til crossfit og funktionel træning.

Hvis du træner seriøst og har brug for en SQ&SN, SQ&SN PU vægtskive (25 kg) med håndtag. Ærmediameter 50 mm. Slidstærk og holdbar – perfekt til crossfit og funktionel træning. vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe SQ&SN PU vægtskive (25 kg) med håndtag. Ærmediameter 50 mm. Slidstærk og holdbar – perfekt til crossfit og funktionel træning. fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en SQ&SN, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

SQ&SN PU vægtskive (25 kg) med håndtag. Ærmediameter 50 mm. Slidstærk og holdbar – perfekt til crossfit og funktionel træning. til brug derhjemme

SQ&SN er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

SQ&SN PU vægtskive (25 kg) med håndtag. Ærmediameter 50 mm. Slidstærk og holdbar – perfekt til crossfit og funktionel træning. har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

SQ&SN

EAN

5714434123451