Tilbud

Odin Olympic Vægtskive 0,5kg (1 stk)

Den vejer præcist 0,5 kg og er perfekt til alle typer kropsvægttræning. Den er udformet med et ergonomisk design for at give den bedst mulige støtte til enhver træningsrutine. Lavet af høj kvalitet materialer og konstrueret med hårde skiver, som er designet til at modstå vægt og slid. Giv din træning et boost med Odin Olympic vægtskive.

Odin Olympic Vægtskive 0,5kg (1 stk)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237004919
Varenummer (SKU): 7105600194115298 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Olympic Vægtskive 0,5kg (1 stk)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Olympic Vægtskive 0,5kg (1 stk) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Olympic Vægtskive 0,5kg (1 stk) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Olympic Vægtskive 0,5kg (1 stk) til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Olympic Vægtskive 0,5kg (1 stk) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237004919