Tilbud

Odin Olympic Vægtskive 1kg (1 stk)

Én-kilogram vægtskive. Det er et perfekt redskab til hjemmet eller professionel vægt træning. Dens robuste design med gummi yderside gør det yderst holdbart, og den større 50 mm hul gør det nemt at tage af og på. Gør dit træningsprogram mere effektivt med denne kraftfulde vægtskive.

Odin Olympic Vægtskive 1kg (1 stk)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237004926
Varenummer (SKU): 7105600194115299 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Olympic Vægtskive 1kg (1 stk)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Olympic Vægtskive 1kg (1 stk) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Olympic Vægtskive 1kg (1 stk) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Olympic Vægtskive 1kg (1 stk) til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Olympic Vægtskive 1kg (1 stk) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237004926