Tilbud

Odin Vægtskive Stativ (Til Bumper Plates)

Dette Odin Vægtskive Stativ er det perfekte valg til dine Bumper Plates. Det er robust og står godt fast, så du ikke behøver bekymre dig om, at dine vægtskiver falder ned. Samtidig sikrer det god orden, så dine vægtskiver står, hvor de skal. Det fylder ikke meget og kan nemt placeres i et hjørne af rummet. Med dette stativ fra Odin kan du roligt organisere og placere dine Bumper Plates.

Odin Vægtskive Stativ (Til Bumper Plates)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237007927
Varenummer (SKU): 7105602088547643 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Vægtskive Stativ (Til Bumper Plates)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Vægtskive Stativ (Til Bumper Plates) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Vægtskive Stativ (Til Bumper Plates) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Vægtskive Stativ (Til Bumper Plates) til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Vægtskive Stativ (Til Bumper Plates) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237007927