LMX. Studio Bodypump Vægtskive 5 kg Black

Studio Pump Vægtskiver fra Lifemaxx er lavet af høj kvalitet støbejern og er belagt med en slidstærk, sort gummi beklædning. Disse professionelle vægtskiver er designet til brug i kommercielle fitnesscentre, holdtræning, personlig træning, funktionel træning og andre træningsprogrammer. Vægtskiverne har en solid 5 kg vægt, så du kan tilføje modstand til dine træningsprogrammer. Disse vægtskiver fra Lifemaxx er det perfekte valg til at tage dit træningsregime til et nyt niveau.

LMX. Studio Bodypump Vægtskive 5 kg Black
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: LMX.
EAN: 5714434124328
Varenummer (SKU): 9036600945045970 Kategori:

LMX. Studio Bodypump Vægtskive 5 kg Black

Hvis du træner seriøst og har brug for en LMX., LMX. Studio Bodypump Vægtskive 5 kg Black vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe LMX. Studio Bodypump Vægtskive 5 kg Black fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en LMX., der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

LMX. Studio Bodypump Vægtskive 5 kg Black til brug derhjemme

LMX. er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

LMX. Studio Bodypump Vægtskive 5 kg Black har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434124328