Tilbud

SQ&SN Bumper Plate Vægtskive (5 kg) i sort. Udstyr til styrketræning, vægtløftning og crossfit træning

Disse vægtskiver fra SQ&SN er designet specielt til vægtløftning, styrketræning og crossfit træning. De er lavet af et slidstærkt og stødabsorberende materiale, som giver en god og sikker træning. De er også udstyret med en bred kant, som gør det nemmere at få fat i dem og skifte dem ud. Vægtskiverne er desuden i en stilren sort farve, som vil se godt ud på ethvert træningsområde. De er nemme at rengøre og vil holde sig flotte i mange år. Med disse vægtskiver får du mest muligt ud af din træning – både sikkert og effektivt.

SQ&SN Bumper Plate Vægtskive (5 kg) i sort. Udstyr til styrketræning, vægtløftning og crossfit træning
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SQ&SN
EAN: 5714434146993
Varenummer (SKU): 9036600563770230 Kategorier: ,

SQ&SN Bumper Plate Vægtskive (5 kg) i sort. Udstyr til styrketræning, vægtløftning og crossfit træning

Hvis du træner seriøst og har brug for en SQ&SN, SQ&SN Bumper Plate Vægtskive (5 kg) i sort. Udstyr til styrketræning, vægtløftning og crossfit træning vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe SQ&SN Bumper Plate Vægtskive (5 kg) i sort. Udstyr til styrketræning, vægtløftning og crossfit træning fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en SQ&SN, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

SQ&SN Bumper Plate Vægtskive (5 kg) i sort. Udstyr til styrketræning, vægtløftning og crossfit træning til brug derhjemme

SQ&SN er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

SQ&SN Bumper Plate Vægtskive (5 kg) i sort. Udstyr til styrketræning, vægtløftning og crossfit træning har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434146993