Tilbud

SQ&SN Bumper Plate Vægtskive (15 kg) i sort. Udstyr til styrketræning, vægtløftning og crossfit træning

Med disse robuste vægtskiver fra SQ&SN er du sikret professionelle resultater i dit styrketræning, vægtløftning og crossfit træning. Vægtskiverne er lavet i et solidt design, der er skabt til at holde til stød og jol. Den sorte farve er et elegant touch, som er med til at give træningsudstyret et professionelt udtryk. Kom godt i gang med at træne Med en 15 kg vægtskive fra SQ&SN får du et grundlæggende udstyr til dit træning. Den store vægt sørger for, at du kan komme godt i gang med træningen. Bumper plates har en større diameter, der sikrer, at du kan håndtere vægten med større beskyttelse, og det er et stort plus for dine skuldre og knæ.

SQ&SN Bumper Plate Vægtskive (15 kg) i sort. Udstyr til styrketræning, vægtløftning og crossfit træning
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SQ&SN
EAN: 5714434147013
Varenummer (SKU): 9036600563770263 Kategorier: ,

SQ&SN Bumper Plate Vægtskive (15 kg) i sort. Udstyr til styrketræning, vægtløftning og crossfit træning

Hvis du træner seriøst og har brug for en SQ&SN, SQ&SN Bumper Plate Vægtskive (15 kg) i sort. Udstyr til styrketræning, vægtløftning og crossfit træning vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe SQ&SN Bumper Plate Vægtskive (15 kg) i sort. Udstyr til styrketræning, vægtløftning og crossfit træning fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en SQ&SN, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

SQ&SN Bumper Plate Vægtskive (15 kg) i sort. Udstyr til styrketræning, vægtløftning og crossfit træning til brug derhjemme

SQ&SN er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

SQ&SN Bumper Plate Vægtskive (15 kg) i sort. Udstyr til styrketræning, vægtløftning og crossfit træning har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434147013