SQ&SN Bumper Plate Vægtskive (10 kg) i sort. Udstyr til styrketræning, vægtløftning og crossfit træning

SQ&SN Bumper Plate Vægtskive giver dig mulighed for at træne professionelt og effektivt. Skiverne er designet til at absorbere stød og vibrationer, så du kan træne med et højt intensitetsniveau uden frygt for skader på gulvet. Skiverne er fremstillet af højkvalitets materialer, der sikrer en lang holdbarhed. Vægtskiverne vejer 10 kg og er lavet i sort. De er ikke kun velegnede til vægtløft, men også til crossfit og andre styrketræningsøvelser. På den måde er vægtskiverne et allround-træningsudstyr. SQ&SN Bumper Plate Vægtskiver er det ultimative redskab til styrketræning og vægtløftning. Med skiverne får du professionel træningsudstyr med en lang levetid. Så hvis du ønsker de bedste træningsresultater, er disse vægtskiver det perfekte valg!

SQ&SN Bumper Plate Vægtskive (10 kg) i sort. Udstyr til styrketræning, vægtløftning og crossfit træning
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SQ&SN
EAN: 5714434147006
Varenummer (SKU): 9036600563770258 Kategorier: ,

SQ&SN Bumper Plate Vægtskive (10 kg) i sort. Udstyr til styrketræning, vægtløftning og crossfit træning

Hvis du træner seriøst og har brug for en SQ&SN, SQ&SN Bumper Plate Vægtskive (10 kg) i sort. Udstyr til styrketræning, vægtløftning og crossfit træning vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe SQ&SN Bumper Plate Vægtskive (10 kg) i sort. Udstyr til styrketræning, vægtløftning og crossfit træning fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en SQ&SN, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

SQ&SN Bumper Plate Vægtskive (10 kg) i sort. Udstyr til styrketræning, vægtløftning og crossfit træning til brug derhjemme

SQ&SN er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

SQ&SN Bumper Plate Vægtskive (10 kg) i sort. Udstyr til styrketræning, vægtløftning og crossfit træning har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434147006