Tilbud

Titan BOX Elite Bumper Plate Vægtskive 25kg

Det robuste design af pladen er konstrueret til at modstå det hårdeste træningsmiljø. Denne vægtskive er designet til at modstå tung belastning og er fantastisk til crossfit, vægtløftning og andre vægttræningsøvelser. Den har et kompakt design og en ydre hylde for at give god stabilitet og frihed til at bevæge sig under træninger. Den fremstilles også med et letvægts polyurethanbelægning, der er perfekt til stødabsorbering og slidstyrke.

Titan BOX Elite Bumper Plate Vægtskive 25kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Titan Fitness
EAN: 5701000272248
Varenummer (SKU): 7105602088508605 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Titan Fitness´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Titan BOX Elite Bumper Plate Vægtskive 25kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Titan Fitness, Titan BOX Elite Bumper Plate Vægtskive 25kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Titan BOX Elite Bumper Plate Vægtskive 25kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Titan Fitness, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Titan BOX Elite Bumper Plate Vægtskive 25kg til brug derhjemme

Titan Fitness er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Titan BOX Elite Bumper Plate Vægtskive 25kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Titan Fitness

EAN

5701000272248