Tilbud

Odin Basic Vægtskive m. Håndtag 5kg (1 stk)

Odin Basic Vægtskive m. Håndtag 5kg (1 stk) er lavet i et stilfuldt design for at give dig alt, hvad du har brug for. Den er produceret i høj kvalitet og passer til alle 50 mm OL-vægtstænger. Vægtskiven har en robust jernring i midten, som gør det let for dig at montere den på vægtstangen eller tage den af. Med Odin Basic Vægtskive m. Håndtag 5kg (1 stk) er du sikret en solid og professionel løsning.

Odin Basic Vægtskive m. Håndtag 5kg (1 stk)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237009808
Varenummer (SKU): 7105600194149150 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Basic Vægtskive m. Håndtag 5kg (1 stk)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Basic Vægtskive m. Håndtag 5kg (1 stk) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Basic Vægtskive m. Håndtag 5kg (1 stk) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Basic Vægtskive m. Håndtag 5kg (1 stk) til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Basic Vægtskive m. Håndtag 5kg (1 stk) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237009808