Tilbud

Odin Olympic Bumper Vægtskive 5kg (1 stk)

Odin Olympic Bumper Vægtskive 5kg er den perfekte løsning til dig, der søger et solidt og holdbart alternativ til træning. Denne vægtskive er lavet af hårdttræ, så den er robust og stærk nok til at modstå mange kraftfulde kast fra gulvet. Vægtskiven er præcise og har en høj kvalitet, som sikres ved at blive testet på fabrikken med kast fra 2 meter 5.000 gange, uden at tage skade. Odin Olympic Bumper Vægtskive 5kg er et professionelt værktøj, der vil hjælpe dig med at nå dine træningsmål.

Odin Olympic Bumper Vægtskive 5kg (1 stk)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237004964
Varenummer (SKU): 7105602088477056 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Olympic Bumper Vægtskive 5kg (1 stk)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Olympic Bumper Vægtskive 5kg (1 stk) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Olympic Bumper Vægtskive 5kg (1 stk) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Olympic Bumper Vægtskive 5kg (1 stk) til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Olympic Bumper Vægtskive 5kg (1 stk) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237004964