Tilbud

Odin Olympic Bumper Vægtskive 10kg (1 stk)

Odin Olympic Bumper Vægtskive 10kg er den perfekte vægtskive til professionelle og ambitiøse atleter. Vægtskiven er lavet af et solidt, rustfrit stål, som er yderst modstandsdygtigt overfor ridser og slitage. Den er konstrueret til at kunne kastes mod gulvet uden at tage skade og er testet på fabrikken med kast fra 2m 5.000 gange uden nogen skade. Med et greb og en udskifteligsk roterende metalstang, gør det Odin Olympic Bumper Vægtskive 10kg let at arbejde med og udgør det perfekte udstyr til dine træningsbehov. Gør din træning mere effektiv med Odin Olympic Bumper Vægtskive 10kg. Få det i dag til en utrolig pris!

Odin Olympic Bumper Vægtskive 10kg (1 stk)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237004971
Varenummer (SKU): 7105602088477058 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Olympic Bumper Vægtskive 10kg (1 stk)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Olympic Bumper Vægtskive 10kg (1 stk) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Olympic Bumper Vægtskive 10kg (1 stk) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Olympic Bumper Vægtskive 10kg (1 stk) til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Olympic Bumper Vægtskive 10kg (1 stk) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237004971