Tilbud

Odin Vægtskive m. Håndtag 10kg (1 stk)

All-in-all, Odin Vægtskive m. Håndtag 10kg (1 stk) er den perfekte vægtskive til dig, der søger en kompakt, solid og pålidelig vægtskive. Den kraftige gummi-belægning sikrer, at den ikke skrider eller skrider under træning og er udformet med et solidt håndtag, så du nemt kan flytte den omkring og montere den på vægtstænger. Få denne kvalitetssikrede Odin Vægtskive m. Håndtag 10kg (1 stk) tilbud nu, og få din træning til det næste niveau.

Odin Vægtskive m. Håndtag 10kg (1 stk)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237005046
Varenummer (SKU): 7105600194041307 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Vægtskive m. Håndtag 10kg (1 stk)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Vægtskive m. Håndtag 10kg (1 stk) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Vægtskive m. Håndtag 10kg (1 stk) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Vægtskive m. Håndtag 10kg (1 stk) til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Vægtskive m. Håndtag 10kg (1 stk) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237005046