Tilbud

Odin Vægtskive m. Håndtag 15kg (1 stk)

Følelse af holdbarhed og komfort. Dette gør det nemt at fastholde skiven under træning, og det er også åndbart, hvilket betyder, at den ikke bliver overophedet. Odin Vægtskive m. Håndtag 15kg er en lækker og højkvalitets vægtskive, der er perfekt til styrketræning og vægtløftning. Den er robust og holdbar, så den kan holde til mange forskellige træningsøvelser. Med Odin Vægtskive m. Håndtag 15 kg får du et godt tilbud på en kvalitetsvægtskive, der kan give dig mange års træning og glæde.

Odin Vægtskive m. Håndtag 15kg (1 stk)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237005053
Varenummer (SKU): 7105602088575919 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Vægtskive m. Håndtag 15kg (1 stk)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Vægtskive m. Håndtag 15kg (1 stk) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Vægtskive m. Håndtag 15kg (1 stk) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Vægtskive m. Håndtag 15kg (1 stk) til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Vægtskive m. Håndtag 15kg (1 stk) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237005053