Crossmaxx ELITE Fractional Vægtskive 1,5 kg Yellow

Crossmaxx Elite Fractional Vægtskiver giver brugerne mulighed for helt præcist at justere vægtbelastningen via det innovative design. Denne 1,5 kg vægtskive er fremstillet af høj kvalitet urethan materiale og er designet med en smuk gul farve. Den er også let at håndtere og skifte mellem, så du kan tilpasse din træning efter behov. Crossmaxx Elite Fractional Vægtskiver gør det lettere for dig at øge eller reducere vægtbelastningen ved at justere detaljerne ned til 0,5 kg. Dens klare skilte og detaljerede design gør det let at se og træne med præcis vægtbelastning. Denne vægtskive er perfekt til de, der ønsker at kunne justere sin vægtbelastning uden at skulle skifte mellem flere vægtskiver.

Crossmaxx ELITE Fractional Vægtskive 1,5 kg Yellow
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Crossmaxx
EAN: 7430436938906
Varenummer (SKU): 9036600363801512 Kategori:

Crossmaxx ELITE Fractional Vægtskive 1,5 kg Yellow

Hvis du træner seriøst og har brug for en Crossmaxx, Crossmaxx ELITE Fractional Vægtskive 1,5 kg Yellow vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Crossmaxx ELITE Fractional Vægtskive 1,5 kg Yellow fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Crossmaxx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Crossmaxx ELITE Fractional Vægtskive 1,5 kg Yellow til brug derhjemme

Crossmaxx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Crossmaxx ELITE Fractional Vægtskive 1,5 kg Yellow har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

7430436938906