Crossmaxx kalibreret vægtskive 20 kg i støbejern til styrkeløft – blå

Crossmaxx Kalibreret Styrkeløft Vægtskive er lavet af yderst holdbart støbejern og er perfekt til styrkeløft. Denne specielle vægtskive er kalibreret til 20 kg og har et smalt design, der giver mulighed for at loade op til 700 kg. Vægtskiven er professionel og stilfuld i dansk design og farve – blå. Crossmaxx Kalibreret Styrkeløft Vægtskive er tilgængelig i vægtene 0,25 kg til 25 kg og giver en perfekt balance mellem præcision og holdbarhed.

Crossmaxx kalibreret vægtskive 20 kg i støbejern til styrkeløft - blå
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Crossmaxx
EAN: 5714434164430
Varenummer (SKU): 9036601424643896 Kategori:

Crossmaxx kalibreret vægtskive 20 kg i støbejern til styrkeløft – blå

Hvis du træner seriøst og har brug for en Crossmaxx, Crossmaxx kalibreret vægtskive 20 kg i støbejern til styrkeløft – blå vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Crossmaxx kalibreret vægtskive 20 kg i støbejern til styrkeløft – blå fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Crossmaxx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Crossmaxx kalibreret vægtskive 20 kg i støbejern til styrkeløft – blå til brug derhjemme

Crossmaxx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Crossmaxx kalibreret vægtskive 20 kg i støbejern til styrkeløft – blå har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434164430