Crossmaxx ELITE Fractional Vægtskive 2 kg Blue

Disse Elite-vægtskiver har en enkel, men stilfuld design. Disse vægtskiver er lette og kompakte, hvilket gør dem lette at transportere og opbevare. Vægtskiverne er lavet af galvaniseret stål og har en støbt lyseblå finish. Vægtskiverne har et konisk hul, så de nemt kan bruges med en vægtstang. Disse vægtskiver har en vægt på 2 kg og har en fracionalvægt fra 0,5 til 5 kg. Disse vægtskiver er enestående og giver et højt niveau af træning og stabilitet. Crossmaxx ELITE Fractional Vægtskive giver dig mulighed for at udvide din trænings- og styrkeprogram og få gode resultater.

Crossmaxx ELITE Fractional Vægtskive 2 kg Blue
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Crossmaxx
EAN: 7430436938913
Varenummer (SKU): 9036600363801540 Kategori:

Crossmaxx ELITE Fractional Vægtskive 2 kg Blue

Hvis du træner seriøst og har brug for en Crossmaxx, Crossmaxx ELITE Fractional Vægtskive 2 kg Blue vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Crossmaxx ELITE Fractional Vægtskive 2 kg Blue fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Crossmaxx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Crossmaxx ELITE Fractional Vægtskive 2 kg Blue til brug derhjemme

Crossmaxx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Crossmaxx ELITE Fractional Vægtskive 2 kg Blue har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

7430436938913