Tilbud

Crossmaxx Teknik vægtstangssæt

Crossmaxx Teknik Vægtstangssæt er den perfekte løsning til at træne styrke og udvikle din vægt- og styrkeløftning. Sættet består af 27 kg vægtskiver, hvilket gør det ideelt til både nybegynder og erfarne atlet. Vægtskiverne er lavet af et holdbart materiale, som gør dem sikre og slidstærke. De er også designet med en træningsvenlig finish, så du kan få mest muligt ud af din træning. Med Crossmaxx Teknik Vægtstangssæt kan du træne med professionel styrke og ydeevne. Opgrader din træning med dette kvalitetssæt og få større resultater!

Crossmaxx Teknik vægtstangssæt - komplet med bumper plates og OL vægtstang (12 kg). Vægtskiver: 2 x 5 kg og 2 x 2,5 kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Crossmaxx
EAN: 5714434159924
Varenummer (SKU): 9036601074140970 Kategorier: , , ,

Crossmaxx Teknik vægtstangssæt

Hvis du træner seriøst og har brug for en Crossmaxx, Crossmaxx Teknik vægtstangssæt vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Crossmaxx Teknik vægtstangssæt fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Crossmaxx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Crossmaxx Teknik vægtstangssæt til brug derhjemme

Crossmaxx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Crossmaxx Teknik vægtstangssæt har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434159924