Tilbud

Odin Slam Ball 50kg

Med Odin Slam Balls får du et professionelt træningsredskab, som gør det muligt at træne store dele af kroppen. Med denne bicepsbænk kan du træne ben, ryg, skulder, biceps og triceps. Denne Slam Ball vejer hele 50kg, så du har mulighed for at få det optimale ud af dit træningsprogram. Slam Balls er særligt velegnede til CrossFit-området, hvor man ønsker at træne styrke og udholdenhed. Med denne bicepsbænk får du derfor den bedste mulighed for at nå dine træningsmål.

Odin Slam Ball 50kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237002564
Varenummer (SKU): 7105600194122988 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Slam Ball 50kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Slam Ball 50kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Slam Ball 50kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Slam Ball 50kg til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Slam Ball 50kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237002564