Tilbud

Odin Slam Ball 30kg

Odin Slam Ball 30kg giver professionelle træningsmuligheder for alle sportsgrene. Denne bicepsbænk kan bruges til at træne ben, ryg, skulder, biceps og triceps. Med en solid konstruktion og lave vægt, er Slam Ball en af de bedste værktøjer til CrossFit-træning. Den solid konstruktion gør det også muligt at lave gentagne slag, uden at den slides ned. Odin Slam Ball 30kg er perfekt til både professionelle og amatører.

Odin Slam Ball 30kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237002526
Varenummer (SKU): 7105600194122984 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Slam Ball 30kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Slam Ball 30kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Slam Ball 30kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Slam Ball 30kg til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Slam Ball 30kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237002526