Tilbud

Odin Slam Ball 35kg

Odin Slam Ball 35kg gør det muligt at træne mange forskellige funktionelle træningsøvelser. Den er ideel til træning af hele kroppen, herunder ben, ryg, skulder, biceps og triceps. Slam Ball er et populært træningsredskab, der bruges til CrossFit og andre funktionelle træningsformer. Med Odin Slam Ball får du professionel kvalitet og et solidt greb, så du kan træne med stor sikkerhed og fuld kraft. Med din Slam Ball fra Odin får du et produkt, der både er stærkt og komfortabelt.

Odin Slam Ball 35kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237002533
Varenummer (SKU): 7105600194122985 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Slam Ball 35kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Slam Ball 35kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Slam Ball 35kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Slam Ball 35kg til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Slam Ball 35kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237002533