Tilbud

Odin Slam Ball 45kg

Odin Slam Ball 45kg er det perfekte træningsredskab til professionelle atleter. Denne bicepsbænk giver mulighed for at træne alle kroppens muskelgrupper, herunder ben, ryg, skulder, biceps og triceps. Det er især ideelt til CrossFit-træning og hjælper med at styrke og udvikle god kropsholdning samt kondition. Med denne kraftfulde slam ball kan du træne alle dine muskler og få maksimal muskelstyrke. Takket være det stærke materiale har denne Odin Slam Ball en stor holdbarhed, så den kan bruges i mange år frem. Gør træningen sjovere og effektiv med Odin Slam Ball 45kg.

DKK kr. 1.099,00
kr. 1.899,00
Odin Slam Ball 45kg
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: OdinEAN: 5714237002557 Varenummer (SKU): 7105600194122987 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Slam Ball 45kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Slam Ball 45kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Slam Ball 45kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Slam Ball 45kg til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Slam Ball 45kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237002557