Tilbud

Odin Slam Ball 40kg

Odin Slam Ball 40kg er et professionelt træningsredskab til at træne hele kroppen. Med Odin Slam Ball kan du træne ben, ryg, skulder, biceps og triceps. Det er en ideel træningsmulighed for dem, der f.eks. dyrker CrossFit, da den giver en effektiv og intens træning. Den er fremstillet i et robust materiale og har en høj kvalitet, så du kan være sikker på at få en stærk og holdbar træningsbænk. Odin Slam Ball 40kg er det perfekte træningsredskab til dig der ønsker at træne hele kroppen på en effektiv måde.

Odin Slam Ball 40kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237002540
Varenummer (SKU): 7105600194122986 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Slam Ball 40kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Slam Ball 40kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Slam Ball 40kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Slam Ball 40kg til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Slam Ball 40kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237002540