Spirit Biceps Curl PL

Biceps Curl PL fra Spirit er det perfekte valg for øvelser som bicep curls. Denne bicepsbænk er designet med en stærk og robust stålramme og er udstyret med komfortabelt polstret sæde og rygstøtte for maksimal støtte og komfort. Den justerbare belastning giver mulighed for at opnå større styrke og forbedret kropsholdning. En professionel maskine til at skabe muskelstyrke og definition.

DKK kr. 22.495,00
Spirit Biceps Curl PL
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Spirit
EAN: 7051943734647
Varenummer (SKU): 5234000047594560 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Spirit´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Spirit Biceps Curl PL

Hvis du træner seriøst og har brug for en Spirit, Spirit Biceps Curl PL vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Spirit Biceps Curl PL fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Spirit, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Spirit Biceps Curl PL til brug derhjemme

Spirit er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Spirit Biceps Curl PL har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

7051943734647