Tilbud

Odin Slam Ball 25kg

Odin Slam Ball 25 kg giver dig mulighed for at udøve flere træningsøvelser, der træner hele kroppen. Med denne slam ball kan du træne ben, ryg, skulder, biceps og triceps. Den er det perfekte træningsredskab til både CrossFit-området og andre professionelle træningsprogrammer. Odin Slam Ball 25 kg er en stærk og holdbar ball, der er lavet af høj kvalitet materialer. Vægten af 25 kg sikrer, at du får en intens træning med denne ball. Så uanset om du er en professionel atlet eller bare gerne vil træne, så er Odin Slam Ball 25 kg det rette valg.

Odin Slam Ball 25kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237002519
Varenummer (SKU): 7105600194080708 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Slam Ball 25kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Slam Ball 25kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Slam Ball 25kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Slam Ball 25kg til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Slam Ball 25kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237002519