Intenza Ease Line Biceps/Arm Curl (vægtstak: 68 kg)

Den retning. Maskinen har en maksimal vægt på 68 kg, hvilket gør den egnet til alle niveauer af fitnessnørder. Den har også en ergonomisk design og en komfortabel siddestilling, som gør det let at udføre øvelsen korrekt. Intenza Ease Line Biceps/Arm Curl giver dig mulighed for at opbygge de stærke arme du altid har ønsket. Træn med intensitet og dedikation, og du vil snart se resultatet.

DKK kr. 33.625,00
Intenza Ease Line Biceps/Arm Curl (vægtstak: 68 kg)
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: IntenzaEAN: 5714434168155 Varenummer (SKU): 9036601439089599 Kategorier: ,

Intenza Ease Line Biceps/Arm Curl (vægtstak: 68 kg)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Intenza, Intenza Ease Line Biceps/Arm Curl (vægtstak: 68 kg) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Intenza Ease Line Biceps/Arm Curl (vægtstak: 68 kg) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Intenza, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Intenza Ease Line Biceps/Arm Curl (vægtstak: 68 kg) til brug derhjemme

Intenza er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Intenza Ease Line Biceps/Arm Curl (vægtstak: 68 kg) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434168155