LMX. Olympisk Curl V-greb Vægtstang 8 kg

LMX Olympisk Curl V-greb 8 kg Vægtstang er en professionel kvalitet vægtstang, som er designet til intensiv træning af triceps og biceps. Grebet er snoet for et sikkert greb, og passer til vægtskiver med en huldiameter på 50 mm. Den har ekstra lejer, der giver vægtskiverne mulighed for at rotere og sikre en glat tone. Denne vægtstang fra LMX er ideel til at opbygge styrke og forbedre de øvelser, du kan udføre.

LMX. Olympisk Curl V-greb Vægtstang 8 kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: LMX.
EAN: 7430436536560
Varenummer (SKU): 9036600227146943 Kategorier: , ,

LMX. Olympisk Curl V-greb Vægtstang 8 kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en LMX., LMX. Olympisk Curl V-greb Vægtstang 8 kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe LMX. Olympisk Curl V-greb Vægtstang 8 kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en LMX., der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

LMX. Olympisk Curl V-greb Vægtstang 8 kg til brug derhjemme

LMX. er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

LMX. Olympisk Curl V-greb Vægtstang 8 kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

LMX.

EAN

7430436536560