LMX. Olympisk Hex Bar Vægtstang 21 kg

LMX. Olympisk Hex Bar Vægtstang 21 kg er en stærk og holdbar vægtstang, der er fremstillet i børstet stål og har en krom-finish. Den er 140 cm lang og vejer 21 kg, og den er designet til at kunne modstå selv de største belastninger. Denne vægtstang er ideel til dødløft, men kan også bruges til en række andre styrkeøvelser. Den er professionelt fremstillet, så du kan være sikker på, at du får en vægtstang af højeste kvalitet.

LMX. Olympisk Hex Bar Vægtstang 21 kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: LMX.
EAN: 7430436536577
Varenummer (SKU): 9036600227146944 Kategori:

LMX. Olympisk Hex Bar Vægtstang 21 kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en LMX., LMX. Olympisk Hex Bar Vægtstang 21 kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe LMX. Olympisk Hex Bar Vægtstang 21 kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en LMX., der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

LMX. Olympisk Hex Bar Vægtstang 21 kg til brug derhjemme

LMX. er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

LMX. Olympisk Hex Bar Vægtstang 21 kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

7430436536577