Lifemaxx EZ Vægtstang (12 kg) – curl vægtstang med faste skiver. Perfekt til biceps- og triceps øvelser.

Lifemaxx EZ Vægtstang er den ideelle løsning til dine biceps- og triceps-øvelser. Den curlede vægtstang med gummibelagte vægtskiver fås i vægte fra 10-50 kg. Med et forkromet greb og høj kvalitet er denne vægtstang perfekt til kommerciel brug. Bestil nu og få den produceret efter ordre med en leveringstid på 2-3 uger.

Lifemaxx EZ Vægtstang | 10-50 kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lifemaxx
EAN: 5714434031237
Varenummer (SKU): 9036600399211862 Kategorier: ,

Lifemaxx EZ Vægtstang (12 kg) – curl vægtstang med faste skiver. Perfekt til biceps- og triceps øvelser.

Hvis du træner seriøst og har brug for en Lifemaxx, Lifemaxx EZ Vægtstang (12 kg) – curl vægtstang med faste skiver. Perfekt til biceps- og triceps øvelser. vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Lifemaxx EZ Vægtstang (12 kg) – curl vægtstang med faste skiver. Perfekt til biceps- og triceps øvelser. fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Lifemaxx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Lifemaxx EZ Vægtstang (12 kg) – curl vægtstang med faste skiver. Perfekt til biceps- og triceps øvelser. til brug derhjemme

Lifemaxx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Lifemaxx EZ Vægtstang (12 kg) – curl vægtstang med faste skiver. Perfekt til biceps- og triceps øvelser. har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434031237