Tilbud

Odin Hex Håndvægte 7kg (1 stk)

Odin Hex håndvægte 7kg er en professionel håndvægt lavet af jern og belagt med hårdt gummi. Den sekskantede form gør, at den ikke ruller når den ligger på gulvet. Med Odin Hex håndvægte får du et professionelt træningsredskab af høj kvalitet, som giver dig mulighed for at træne alle muskelgrupper. Vægten er ergonomisk designet og giver god komfort når du træner. Odin Hex håndvægte 7kg er det perfekte træningsredskab til effektiv styrketræning og velegnet til både begyndere og øvede.

Odin Hex Håndvægte 7kg (1 stk)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237003998
Varenummer (SKU): 7105602088576058 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Hex Håndvægte 7kg (1 stk)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Hex Håndvægte 7kg (1 stk) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Hex Håndvægte 7kg (1 stk) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Hex Håndvægte 7kg (1 stk) til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Hex Håndvægte 7kg (1 stk) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237003998