Tilbud

Odin Basic Hex Håndvægte 5kg

Odin Basic Hex Håndvægte 5kg er solide og robuste håndvægte af høj kvalitet. De er fremstillet af kraftig plast, og vægtbelastningen kan justeres alt efter dit behov. Alle håndvægte har tydelig angivelse af vægt, mens den sekskantede form giver ekstra stabilitet. Med Odin Basic Hex Håndvægte 5kg får du en professionel træningsopplevelse og dermed et optimalt træningsresultat.

Odin Basic Hex Håndvægte 5kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237004339
Varenummer (SKU): 7105600194121989 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Basic Hex Håndvægte 5kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Basic Hex Håndvægte 5kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Basic Hex Håndvægte 5kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Basic Hex Håndvægte 5kg til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Basic Hex Håndvægte 5kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237004339