Tilbud

Odin Rack Bænk til Hex Håndvægte

Dette Odin Rack Bænk til Hex Håndvægte er det perfekte valg til opbevaring af Hex Håndvægte og lignende. Med dimensionerne 158 x 70 x 100 cm (LxBxH), sikrer det, at håndvægtene ikke ligger og flyder rundt på gulvet i dit hjemmegym eller i fitnesscentret. Dette stativ er perfekt til alle, der søger en enkel og effektiv måde at organisere og holde styr på deres håndvægte.

Odin Rack Bænk til Hex Håndvægte - Størrelse: 158 x 70 x 100cm
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237006210
Varenummer (SKU): 7105600194123149 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Rack Bænk til Hex Håndvægte

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Rack Bænk til Hex Håndvægte vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Rack Bænk til Hex Håndvægte fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Rack Bænk til Hex Håndvægte til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Rack Bænk til Hex Håndvægte har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237006210