Tilbud

Odin Rack Opbevaringsstativ Til Håndvægte (6 Sæt)

Med Odin Rack Opbevaringsstativet kan du nemt og pladsbesparende opbevare 6 par håndvægte – altså 12 enheder. Det er et stabilt stativ, der er let at samle med kraftige bolte. Det er med sin vertikale opbygning mere pladsbesparende end andre stativer med en horisontal opbygning. Dette stativ er den perfekte løsning til at opbevare dine håndvægte.

Odin Rack Opbevaringsstativ Til Håndvægte (6 Sæt)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237006142
Varenummer (SKU): 7105600194120872 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Rack Opbevaringsstativ Til Håndvægte (6 Sæt)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Rack Opbevaringsstativ Til Håndvægte (6 Sæt) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Rack Opbevaringsstativ Til Håndvægte (6 Sæt) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Rack Opbevaringsstativ Til Håndvægte (6 Sæt) til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Rack Opbevaringsstativ Til Håndvægte (6 Sæt) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237006142