Tilbud

Odin Basic Hex Håndvægte 2kg

Odin Basic Hex Håndvægte 2kg er solide og pålidelige håndvægte af høj kvalitet. De er fremstillet af kraftig plast og kan fås med forskellig vægtbelastning alt efter behov. Alle håndvægtene har tydelige angivelser af vægt og den sekskantede form gør dem stabile og sikre. Professionel træning med Odin Basic Hex Håndvægte 2kg er derfor en nyttig og holdbar løsning.

Odin Basic Hex Håndvægte 2kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237004308
Varenummer (SKU): 7105600194121964 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Basic Hex Håndvægte 2kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Basic Hex Håndvægte 2kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Basic Hex Håndvægte 2kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Basic Hex Håndvægte 2kg til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Basic Hex Håndvægte 2kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237004308