Tilbud

Odin Basic Hex Håndvægte 3kg

Odin Basic Hex Håndvægte 3kg er et professionelt par stabile håndvægte af topkvalitet, der er produceret i kraftig plast. Disse håndvægte har en fast vægt på 3 kg og giver dig mulighed for at træne mange forskellige øvelser. De er lette at håndtere og kan transporteres nemt, så du altid kan have dem med dig, når du træner. Med Odin Basic Hex Håndvægte får du et par håndvægte af høj kvalitet, der sikrer en stabil og effektiv træning.

Odin Basic Hex Håndvægte 3kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237004315
Varenummer (SKU): 7105600194121990 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Basic Hex Håndvægte 3kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Basic Hex Håndvægte 3kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Basic Hex Håndvægte 3kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Basic Hex Håndvægte 3kg til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Basic Hex Håndvægte 3kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237004315