Tilbud

Odin Hex Håndvægte 9kg (1 stk)

Odin Hex Håndvægte 9kg er en professionel kvalitet håndvægt, designet med jern og belagt med hårdt gummi, for at minimere eventuelle skader ved tab af håndvægte. Hex-formen gør, at håndvægten ikke ruller, når den ligger stille, hvilket er ideelt til træning. Odin Hex Håndvægte er perfekte til enten konditionstræning eller styrkelse af arme og skuldre. Disse håndvægte er lette at håndtere og vejer 9kg (1 stk). Odin Hex Håndvægte er en god løsning for alle, der ønsker at træne med professionel udstyr.

Odin Hex Håndvægte 9kg (1 stk)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237004018
Varenummer (SKU): 7105602088576092 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Hex Håndvægte 9kg (1 stk)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Hex Håndvægte 9kg (1 stk) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Hex Håndvægte 9kg (1 stk) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Hex Håndvægte 9kg (1 stk) til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Hex Håndvægte 9kg (1 stk) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237004018