Tilbud

Odin Basic HEX Håndvægte 8kg

Odin Basic Hex Håndvægte 8kg er et af de mest solide og højkvalitets håndvægte på markedet. De er fremstillet af kraftig plast og kommer i forskellige vægtbelastninger, der kan tilpasses dine behov. Alle håndvægtene har en tydelig angivelse af vægten, og deres sekskantede form gør det let at placere dem forsvarligt og stabiliseret på gulvet. Disse robuste håndvægte er ideelle til at forbedre styrken og konditionen og vil være et værdifuldt supplement til din træning.

Odin Basic HEX Håndvægte 8kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237004360
Varenummer (SKU): 7105600194121992 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Basic HEX Håndvægte 8kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Basic HEX Håndvægte 8kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Basic HEX Håndvægte 8kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Basic HEX Håndvægte 8kg til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Basic HEX Håndvægte 8kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237004360