Tilbud

Odin Basic Hex Håndvægte 6kg

Odin Basic Hex Håndvægte 6kg er lavet af kvalitetsmaterialer og konstrueret til at modstå hård træning. De er fremstillet af kraftig plast og tilgængelige i forskellige vægtbelastninger, så du kan finde den helt rigtige størrelse. Alle håndvægte har en tydelig angivelse af vægt og den sekskantede form gør dem lette og stabile under træning. Odin Basic Hex Håndvægte 6kg er et ideelt valg for alle, der ønsker et professionelt og holdbart udstyr.

Odin Basic Hex Håndvægte 6kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237004346
Varenummer (SKU): 7105600194079557 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Basic Hex Håndvægte 6kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Basic Hex Håndvægte 6kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Basic Hex Håndvægte 6kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Basic Hex Håndvægte 6kg til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Basic Hex Håndvægte 6kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237004346