Tilbud

Odin Krom Håndvægte 6kg (1 stk)

Denne professionelle Odin Krom Håndvægt 6kg (1 stk) er fremstillet i kvalitet, der kan klare erhvervsbrug. Håndvægten er slidstærk og holdbar, og har en overflade af krom, som gør den holdbar og let at rengøre. Tyngden på hver einkelte håndvægt er tydeligt indikeret. Denne håndvægt er designet til professionelle formål, og er derfor den perfekte løsning til tungt arbejde.

DKK kr. 439,00
kr. 510,00
Odin Krom Håndvægte 6kg (1 stk)
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237004247
Varenummer (SKU): 7105600194045694 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Krom Håndvægte 6kg (1 stk)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Krom Håndvægte 6kg (1 stk) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Krom Håndvægte 6kg (1 stk) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Krom Håndvægte 6kg (1 stk) til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Krom Håndvægte 6kg (1 stk) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237004247