Tilbud

Odin Krom Håndvægte 1kg (1 stk)

Odin Krom Håndvægte 1kg (1 stk) giver dig den professionelle kvalitet, du har brug for. Den er lavet af solid krom, så den er ekstremt slidstærk og holdbar. Designet er simpelt og funktionelt, så den vil se godt ud i ethvert træningsmiljø. Den er let at bruge, og vejen er 1kg, så den er perfekt til både fitness og styrketræning. Vil du have professionel kvalitet, er Odin Krom Håndvægte 1kg (1 stk) lige det, du leder efter.

DKK kr. 59,00
kr. 100,00
Odin Krom Håndvægte 1kg (1 stk)
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237004193
Varenummer (SKU): 7105600194047843 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Krom Håndvægte 1kg (1 stk)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Krom Håndvægte 1kg (1 stk) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Krom Håndvægte 1kg (1 stk) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Krom Håndvægte 1kg (1 stk) til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Krom Håndvægte 1kg (1 stk) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237004193